deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

¡ VIda i Consciècia ! - Una Fira, Un Congrés

23 de març 2018


Congrés, Fira a Riells i Viabrea (Girona)

La Fira-Congrès "Consciència i Vida" és una iniciativa creada per l´Associació Deixalatevaempremta.org i Corazonalado.info amb el propòsit de promoure, donar a conèixer i oferir eines, estils de vida i recursos per al benestar integral en general. En aquest primer certamen obrirem, amb un cicle de conferències d´una hora cadascuna i que tindrà lloc a la sala del Casal que hi ha a la plaça de la vila, de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00. Aquestes xerrades són un enriquidor bocinet del qual aporta cada professional. Per tal que els adults puguin gaudir de les xerrades hi haurà servei d'acollida per a nens amb monitors i jocs. A la Plaça també hi haurà servei de bar-restaurant.
Simultàniament, a la plaça de la vila, hi haurà una fira on s´oferirà un tastet d´un ampli ventall de teràpies alternatives a l´hora que productes relacionats (llibres, cosmètica, minerals, bijuteria, etc.). També hi haurà concerts de música i actuacions diverses. Desitgem que vingueu a gaudir d´un dia ple de Vida i Consciència a Riells i Viabrea.

Petonets i abraçades!
Mapa: https://goo.gl/maps/p6xPqenmc3k

La Feria-Congreso "Conciencia y Vida" es una iniciativa creada por la Asociación Deixalatevaempremta.org y Corazonalado.info con el propósito de promover, dar a conocer y ofrecer herramientas, estilos de vida y recursos para el bienestar integral en general. En este primer certamen abriremos, con un ciclo de conferencias de una hora cada una y que tendrá lugar en la sala del Casal que hay en la plaza de la villa, de 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 20 : 00. Estas charlas son un enriquecedor pedacito del que aporta cada profesional. Para que los adultos puedan disfrutar de las charlas habrá servicio de acogida para niños con monitores y juegos. En la Plaza también habrá servicio de bar-restaurante.
Simultáneamente, en la plaza de la villa, habrá una feria donde se ofrecerá una degustación de un amplio abanico de terapias alternativas a la hora que productos relacionados (libros, cosmética, minerales, bisutería, etc.). También habrá conciertos de música y actuaciones diversas. Deseamos que vengáis a disfrutar de un día lleno de Vida y Conciencia en Riells i Viabrea.


Congrés, Fira a Riells i Viabrea (Girona)  ¡Consciència i Vida!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada