deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

Transparencia acció NEPAL

10 de desembre 2017

Les vídues us donen les gracies!!!
Fa pocs dies ens va arribar la informació de quina manera es va desenvolupar els moviments de diners que entre tots i totes vàrem aportar el dia 1 de juliol de 2017. A Nepal l'ONGD Deixalatevaempremta.org dona suport a les dones vídues que normalment queden desemparades i sense cap tipus d'ajut.
Deixalatevaempremta.org ha establert aquest any 2017 vincles de col·laboració amb l'associació Direct Help amb la web, tdhf.ibernet.com que porta en Toni Aguilar.
Agraïm a tots els que vàreu participar la vostra gran voluntat, tant els que vàreu oferir les vostres activitats sense cap benefici per vosaltres, com a tots els que vàreu gaudir de les mateixes. Va ser un dia magnífic, ple d'amor i bona amistat. En nom de Deixalatevaempremta.org  us donem immenses gràcies per tot.
També us animem a fer les vostres aportacions perquè aquest i els altres projectes tinguin la continuïtat que es mereixen.

Hace pocos días nos llegó la información de qué manera se desarrolló los movimientos de dinero que entre todos y todas aportamos el día 1 de julio de 2017. En Nepal la ONGD Deixalatevaempremta.org apoya a las mujeres viudas que normalmente quedan desamparadas y sin ningún tipo de ayuda. Deixalatevaempremta.org ha establecido este año 2017 vínculos de colaboración con la asociación Direct Help con la web, tdhf.ibernet.com que lleva Toni Aguilar. Agradecemos a todos los que participasteis su gran voluntad, tanto los que hicisteis ofrecer sus actividades sin ningún beneficio para vosotros, como a todos los que hicisteis disfrutar de las mismas. Fue un día magnífico, lleno de amor y buena amistad. En nombre de Deixalatevaempremta.org os damos inmensas gracias por todo. También os animamos a hacer sus aportaciones para que este y los otros proyectos tengan la continuidad que se merecen.Pots fer el teu donatiu per paypal:
Puedes hacer tu donativo por paypal:Tambe pots fer un ingrés a la comte del Banc Sabadell 
ES08 0081 5271 7900 0608 1419
a nom de deixalatevaempremta.org
Tambien puedes hacer tu ingreso en la cuenta de Banco Sabadell a nombre de deixalatevaempremta.org

A aquests links tens mes informació de les accions a vídues de Nepal
En estos links tienes mas información de las acciones a las viudas de Nepal
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada