deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

Taller connexió amb els quatre elements. Porta el grup Esperanza Palacios

19 de juliol 2017


Taller connexió amb els quatre elements.
Porta el grup Esperanza Palacios
Aquest taller neix del descobriment per experiència pròpia que el moviment és una forma d'alliberament del cos. Crec absolutament en la saviesa innata del propi cos per curar per si sol i un dels camins més importants per a mi és connectar amb l'Ésser intern, amb els elements i reconèixer-los en nosaltres / us mateixes.
El taller va dirigit inicialment a dones. A l'empoderament del sagrat femení. No està exempta l'energia masculina que vulgui sumar-se al taller, ja que el sagrat femení i el sagrat masculí han de trobar l'equilibri perquè es puguin veure.
El fil conductor serà la consciència en tot moment, l'observació de l'intern interactuant amb l'extern, des d'un lloc exempt de prejudicis, de formes i estètiques, condicionants en moltes ocasions.
La llibertat d'expressar sense condicionaments, des del arrelament del sagrat del propi Ésser.
La importància de jugar i de crear a la nostra imaginació, donant lloc al gaudi, al mer fet de ser present en l'aquí i ara.
Abandonant les formes, l'estipulat, el que marquen els cànons de la societat, donant lloc a l'espai perquè es pugui generar la connexió entre l'extern i l'intern, que al cap ia la fi són un i he aquí on es troba el veritable poder. Des del meu punt de vista, aquest és el lloc d'accés a la re-connexió, des del cos, posant així la ment al servei del cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada