deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

Properes activitats, sempre per arribar a tots

08 de juny 2017

De nou amb grans projectes i moltes il·lusions per viure amb tots vosaltres!
Us informem de les properes activitats organitzades y preparades per l’associació:

Dilluns 12 de juny al Casinet d’Hostafrancs la Noemí Pitarque ofereix de nou la nova creativitat amb Constel·lacions Astroquantiques a les 17 h. C/ Rector Triadó 53, sala 3. Aportació voluntària en suport a l’associació.

Dissabte 17 a les Cotxeres de Sants, entrada per la plaça Bonet i Muixi, sala 34 de nou Constel·lacions Astroquantiques amb Noemí Pitarque. Aportació voluntària en suport a l’associació
El mateix dissabte de 16 a 19,30 h. Descobrint i alliberant secrets familiars amb Constel·lacions Quàntiques i Kinesiología. Aportació voluntària de 25 €. Lloc per definir.

Dimarts 20 de juny de 17 a 19,30 h. Constel·lacions Quàntiques. Queda una plaça per Constel·lar i mes places per participar. Lloc per definir.

Divendres 23 de juny de 16 a 19,30 Nivell I de Registres Akashics, lloc per definir. Aportació voluntària 50 €
Dissabte 24 de 10,30 a 19 h Registres Akashics nivell II i Mestria, lloc per definir. Aportació voluntària 120 € Si assisteixes a tots els nivells 150 €

Comenceu a reservar el dia 1 de juliol! 
Per segon any i amb el mateix objectiu, obrin també l’acompanyament a Nepal, estem organitzant la segona Jornada de “Dones del Mon” a les Cotxeres de Sants. Activitats diverses i molts professionals oferint les seves tècniques per a tots. També vindran les Dones Índies de l’associació “Diàlegs de Dona” que oferiran depilació amb fil i tatuatges amb Mahatma. També oferim un dinar de germanor.
Tots els diner recollits, tots aniran directament a L’indià per les dones que cremen i a Nepal a les nenes orfes (Les princeses)
L'entrada es GRATUITA
Anirem donant mes informació.
Pots reservar la teva plaça al telèfon 610860461, també WhatsApp


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada