deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

Activitats per els propers dies de maig-ju

24 de maig 2017Aquí estem de nou !!!! Et convidem a participar de les següents activitats i al fet que les comparteixis amb qui consideris que li pot interessar:
Dissabte 27 de maig a partir de les 10,30 al Carrer Paris 164 1r 1a, esqu. Muntaner, metro Hospital Clínic. Constel·lacions enfocades a la salut. Necessitem participants. Aportació, la voluntat.
Dissabte 27 de maig a la sala 34 de les Cotxeres de Sants, entrada per Plaça Bonet i Moixí Taller "Ioga del Riure" amb Mirna, de 10 a 13 h. Aportació, la voluntat.
Dilluns 29 de maig a les 17 h Conferència de Jessenea Chavez al Casinet d'Hostafrancs, sala 3 "Supera el camí, com afrontar els problemes". Aportació, la voluntat.
Divendres 2 de juny a partir de les 16 h Constel·lacions Quàntiques. Lloc encara per definir. Necessitem participants. Aportació, la voluntat.
Dissabte 3 de juny de 11 a 18 h. Taller de respiració conscient i creixement personal. Lloc per definir. Aportació 35 €. 
Dissabte 10 de juny de 10 a 13 h. en els Cotxeres de Sants, sala 34, entrada per plaça Bonet i Muixi Taller TALLER AMB PORCELLANA FREDA !!! La porcellana freda és una pasta per modelar, feta amb maizena, cola blanca, una mica de glicerina, de vaselina i de conservant. Té molts noms, segons el país: així se la coneix també com pasta flexible, porcelanicrón, pasta francesa, bescuit, pasta di mais....Es fa fàcilment a casa, és molt econòmica. S'asseca a l'aire (no necessita forn) i les peces queden totalment dures. Un cop seques es protegeixen amb vernís i el seu aspecte final és molt semblant al de la porcellana. D'aquí i del fet de no necessitar forn bé el seu nom: porcellana freda. És ideal per a totes les edats, nens i adults. La pasta fresca es pot tenyir amb pintura plàstica, olis, colorants, pigments, aquarela.les,... També es pot pintar la peça un cop està dura. Es poden fer coses increïblement guapes: des de reciclar i adornar llaunes, ampolles i pots de vidre, fins a fer penjolls, arracades, ... i modelar tot tipus de figures. Si ús voleu fer una idea, passeu-vos per la web de la Ima. Portella www.hortdelsangels.jimdo.com I si us voleu iniciar en l'ús d'aquesta pasta apunteu-vos al taller. És una ocasió única a un preu irrepetible!.Aportació 3 €.

Esperem que siguin del teu grat aquestes activitats.
Per a més informació es pot contactar al telèfon 610860461 també WhatsApp.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada