deixalatevaempremta.org és un espai des del qual podràs participar en tallers, fires, cursos,
            i millorar així la teva qualitat de vida.

             "l'important no és la destinació, sinó el camí"
             T'apuntes?
                 
Deixalatevaempremta.org
Existeix un món millor creu-ho, crea-ho!

Activitats per als propers dies:

Dilluns 13 de febrer a les 17 h al Casinet d'Hostafrancs, C / Rector Triadó 53 regressió grupal amb Elena Goretti. Preu 3 €

Dimarts 14 de febrer a les 18 h. Meditació per activar l'ADN. A la Gran Via, preu 3 €

Divendres 17 de febrer de 18 a 19,30 h Iniciem el taller de Formació en Constel·lacions individuals amb Tarot. Preu 50 € al mes. Durada 3 mesos, 6 hores al mes distribuït en dos divendres a la tarda.

Dissabte 18 de febrer a les 17 h. Taller Creant el teu propi Mandala. A través de diferents materials i mitjançant una meditació guiada connecta amb el símbol de la teva ànima. Preu 10 €. En C / Mestre Serrano 12, Hospitalet. Metro Pubilla Cases.

Dilluns 20 de febrer al Casinet d'Hostafrancs a les 17 h. torna a compartir amb nosaltres Esther Martínez amb les seves reflexions, compartint noves percepcions de la vida. Preu 3 €. Adjuntem link d'una de les seves magnífiques xerrades: https://www.youtube.com/watch?v=tT3ndZnkI7o&t=22s

Dimarts 21 de febrer a les 18, h a Gran Via, meditació guiada. Preu 3 €
També volem animar-te a reservar el dissabte 4 de març per venir a la segona celebració "Totes som Treballadores" a les Cotxeres de Sants, Sala D'actes al barri de Sants, Barcelona. Activitats durant tot el dia per a totes nosaltres on ens anem a enriquir amb tot el que ens van a oferir. Totes les activitats són absolutament gratuïtes. Properament totes les activitats.
Per a més informació pots connectar al 610860461 també WhatsApp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada